П`ятниця, 2025-06-13, 22:06:28
Комунальний заклад  Шалигинської селищної ради "Чернівський заклад загальної середньої освіти I-II ступенів" Шосткинського району Сумської області
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вимоги законодавства пункти статті 6

Інформація про страву

1

назва харчового продукту

БАЛОНЬЄЗЕ

2

перелік інгредієнтів

Фарш котлетний курячий, цибуля ріпчаста, часник, олія соняшяшникова рафінована, паста томатна (25 %), бульон овочевий №105, перець чорний мелений, сіль харчова , цукор

3

речовини та харчові  продукти, які спричиняють алергічні реакції або непероносимість

 

4

кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом

Фарш котлетний курячий – 41,3

 цибуля ріпчаста – 12,5

 часник – 1,3

 олія соняшяшникова рафінована- 0,3

 паста томатна (25 %) – 15,0

 бульон овочевий №105 – 50,0

 перець чорний мелений – 0,1

 сіль харчова – 0,3

 цукор – 2,5

5

кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання

75 г

6

мінімальний термін придатності або дата "вжити до"

2 години  з моменту приготування

7

будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)

Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 75 °C

8

найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера

Чернівська філія

9

інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту

Температура подачі +75 °C

10

інформація про поживну цінність харчового продукту

Маса порції – 75 г

Балоньєзе

Білки

8,58

Жири

7,01

Вуглеводи

6,73

Енергетична цінність

124,29

 

 

 

 

Вимоги законодавства пункти статті 6

Інформація про страву

1

назва харчового продукту

ЮШКА РИБНА

2

перелік інгредієнтів

Риба с/м, картопля, цибуля ріпчата, помідори, масло вершкове, лист лавровий, перець духмяний, часник, сіль харчова, вода питна

3

речовини та харчові  продукти, які спричиняють алергічні реакції або непероносимість

Масло вершкове (МП, Л),

4

кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом

Риба с/м – 200

 Картопля – 384,6

 цибуля ріпчата – 50,0

 помідори 170,0

 масло вершкове _ 20,0

 лист лавровий – 0,13

 перець духмяний – 0,25

 часник – 3,0

 сіль харчова – 2,5

 вода питна - 710

5

кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання

250 г

6

мінімальний термін придатності або дата "вжити до"

2 години  з моменту приготування

7

будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)

Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 75 °C

8

найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера

Чернівська філія

9

інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту

Температура подачі +75 °C

10

інформація про поживну цінність харчового продукту

Маса порції – 250 г

Балоньєзе

Білки

15,06

Жири

5,38

Вуглеводи

18,00

Енергетична цінність

163,13

 

 

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2025
uCoz