№ |
Вимоги законодавства пункти статті 6 |
Інформація про страву |
||||||||||||
1 |
назва харчового продукту |
БАЛОНЬЄЗЕ |
||||||||||||
2 |
перелік інгредієнтів |
Фарш котлетний курячий, цибуля ріпчаста, часник, олія соняшяшникова рафінована, паста томатна (25 %), бульон овочевий №105, перець чорний мелений, сіль харчова , цукор |
||||||||||||
3 |
речовини та харчові продукти, які спричиняють алергічні реакції або непероносимість |
|
||||||||||||
4 |
кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом |
Фарш котлетний курячий – 41,3 цибуля ріпчаста – 12,5 часник – 1,3 олія соняшяшникова рафінована- 0,3 паста томатна (25 %) – 15,0 бульон овочевий №105 – 50,0 перець чорний мелений – 0,1 сіль харчова – 0,3 цукор – 2,5 |
||||||||||||
5 |
кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання |
75 г |
||||||||||||
6 |
мінімальний термін придатності або дата "вжити до" |
2 години з моменту приготування |
||||||||||||
7 |
будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби) |
Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 75 °C |
||||||||||||
8 |
найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера |
Чернівська філія |
||||||||||||
9 |
інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту |
Температура подачі +75 °C |
||||||||||||
10 |
інформація про поживну цінність харчового продукту |
Маса порції – 75 г
|
№ |
Вимоги законодавства пункти статті 6 |
Інформація про страву |
||||||||||||
1 |
назва харчового продукту |
ЮШКА РИБНА |
||||||||||||
2 |
перелік інгредієнтів |
Риба с/м, картопля, цибуля ріпчата, помідори, масло вершкове, лист лавровий, перець духмяний, часник, сіль харчова, вода питна |
||||||||||||
3 |
речовини та харчові продукти, які спричиняють алергічні реакції або непероносимість |
Масло вершкове (МП, Л), |
||||||||||||
4 |
кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом |
Риба с/м – 200 Картопля – 384,6 цибуля ріпчата – 50,0 помідори 170,0 масло вершкове _ 20,0 лист лавровий – 0,13 перець духмяний – 0,25 часник – 3,0 сіль харчова – 2,5 вода питна - 710 |
||||||||||||
5 |
кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання |
250 г |
||||||||||||
6 |
мінімальний термін придатності або дата "вжити до" |
2 години з моменту приготування |
||||||||||||
7 |
будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби) |
Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 75 °C |
||||||||||||
8 |
найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера |
Чернівська філія |
||||||||||||
9 |
інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту |
Температура подачі +75 °C |
||||||||||||
10 |
інформація про поживну цінність харчового продукту |
Маса порції – 250 г
|