П`ятниця, 2025-06-13, 22:10:56
Комунальний заклад  Шалигинської селищної ради "Чернівський заклад загальної середньої освіти I-II ступенів" Шосткинського району Сумської області
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

назва харчового продукту

 

Суп овочевий

перелік інгредієнтів

 

Вода питна, капуста, картопля, морква, цибуля ріпчаста, олія рослинна, лавровий лист, сметана (вершки), цукор білий, сіль харчова, перець чорний

речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції  або непереносимість

 

вершки

кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом

 

кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання

 

250 гр.

мінімальний термін придатності або дата "вжити до"

 

Не більше 120  хвилин з моменту приготування

       7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)

 

Продукт після приготування зберігається на плиті з температурою не нижче 63 градуси

найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера

 

Чернівська філія

9) країна походження або місце походження - у випадках, передбачених статтею 20 цього Закону

 

 

10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту

 

 

11) для напоїв із вмістом спирту етилового понад 1,2 відсотка об'ємних одиниць - фактичний вміст спирту у напої (крім продукції за кодом 2204 згідно з УКТ ЗЕД)

 

 

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту

Маса порції -250 г

Білки

2,0

Жири

0,2

З них: насичені

 

Вуглеводи

5,4

З них: цукри

 

Сіль

1

Енергетична цінність

105

 

 

 

 

Вимога законодавства, пункти ст.6

Інформація про страву

назва харчового продукту

 

Омлет

перелік інгредієнтів

 

Яйця, молоко, сіль харчова

речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції  або непереносимість

 

молоко

кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом

 

кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання

 

50 гр.

мінімальний термін придатності або дата "вжити до"

 

Не більше 120  хвилин з моменту приготування

       7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)

 

Продукт після приготування зберігається на плиті з температурою не нижче 63 градуси

найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера

 

Чернівська філія

9) країна походження або місце походження - у випадках, передбачених статтею 20 цього Закону

 

 

10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту

 

 

11) для напоїв із вмістом спирту етилового понад 1,2 відсотка об'ємних одиниць - фактичний вміст спирту у напої (крім продукції за кодом 2204 згідно з УКТ ЗЕД)

 

 

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту

Маса порції -50 г

Білки

5,5

Жири

11,7

З них: насичені

 

Вуглеводи

1,1

З них: цукри

 

Сіль

1

Енергетична цінність

132

 

 

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2025
uCoz