назва харчового продукту
|
Суп овочевий |
|
перелік інгредієнтів
|
Вода питна, капуста, картопля, морква, цибуля ріпчаста, олія рослинна, лавровий лист, сметана (вершки), цукор білий, сіль харчова, перець чорний |
|
речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість
|
вершки |
|
кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом |
|
|
кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання
|
250 гр. |
|
мінімальний термін придатності або дата "вжити до"
|
Не більше 120 хвилин з моменту приготування |
|
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)
|
Продукт після приготування зберігається на плиті з температурою не нижче 63 градуси |
|
найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера
|
Чернівська філія |
|
9) країна походження або місце походження - у випадках, передбачених статтею 20 цього Закону
|
|
|
10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту
|
|
|
11) для напоїв із вмістом спирту етилового понад 1,2 відсотка об'ємних одиниць - фактичний вміст спирту у напої (крім продукції за кодом 2204 згідно з УКТ ЗЕД)
|
|
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту |
Маса порції -250 г |
|
Білки |
2,0 |
|
Жири |
0,2 |
|
З них: насичені |
|
|
Вуглеводи |
5,4 |
|
З них: цукри |
|
|
Сіль |
1 |
|
Енергетична цінність |
105 |
|
|
|
Вимога законодавства, пункти ст.6 |
Інформація про страву |
|
назва харчового продукту
|
Омлет |
|
перелік інгредієнтів
|
Яйця, молоко, сіль харчова |
|
речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість
|
молоко |
|
кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом |
|
|
кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання
|
50 гр. |
|
мінімальний термін придатності або дата "вжити до"
|
Не більше 120 хвилин з моменту приготування |
|
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)
|
Продукт після приготування зберігається на плиті з температурою не нижче 63 градуси |
|
найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера
|
Чернівська філія |
|
9) країна походження або місце походження - у випадках, передбачених статтею 20 цього Закону
|
|
|
10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту
|
|
|
11) для напоїв із вмістом спирту етилового понад 1,2 відсотка об'ємних одиниць - фактичний вміст спирту у напої (крім продукції за кодом 2204 згідно з УКТ ЗЕД)
|
|
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту |
Маса порції -50 г |
|
Білки |
5,5 |
|
Жири |
11,7 |
|
З них: насичені |
|
|
Вуглеводи |
1,1 |
|
З них: цукри |
|
|
Сіль |
1 |
|
Енергетична цінність |
132 |
|
|
|