П`ятниця, 2025-06-13, 22:21:54
Комунальний заклад  Шалигинської селищної ради "Чернівський заклад загальної середньої освіти I-II ступенів" Шосткинського району Сумської області
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

1

назва харчового продукту

РИС «ПАЕЛЬЯ»

2

перелік інгредієнтів

Куряче філе, цибуля ріпчаста, олія рафінована, морква, крупа рисова, куркума, сіль харчова, вода питна

3

речовини та харчові  продукти, які спричиняють алергічні реакції або непероносимість

 

4

кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом

Куряче філе – 30

 цибуля ріпчаста -21

 олія рафінована – 3

 морква - 15

крупа рисова – 45,0

куркума – 0,9

 сіль харчова – 0,8

вода питна - 105

5

кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання

150 г

6

мінімальний термін придатності або дата "вжити до"

2 години  з моменту приготування

7

будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)

Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 75 °C

8

найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера

Чернівська філія

9

інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту

Температура подачі +75 °C

10

інформація про поживну цінність харчового продукту

Маса порції – 150 г

Рис «Паелья»

Білки

17,37

Жири

13,88

Вуглеводи

0,24

Енергетична цінність

195,38

 

 

 

 

 

Вимога законодавства, пункти ст.6

Інформація про страву

назва харчового продукту

 

Щі зі сметаною кип’яченою

перелік інгредієнтів

 

Вода питна, капуста, картопля ,морква, цибуля ріпчаста, олія рослинна, лавровий лист, сметана (вершки), томатне пюре(томати свіжі, сіль вода),цукор білий, сіль харчова, перець чорний

речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції  або непереносимість

 

вершки

кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом

 

кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання

 

250 гр.

мінімальний термін придатності або дата "вжити до"

 

Не більше 120  хвилин з моменту приготування

       7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)

 

Продукт після приготування зберігається на плиті з температурою не нижче 63 градуси

найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера

 

Чернівська філія

9) країна походження або місце походження - у випадках, передбачених статтею 20 цього Закону

 

 

10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту

 

 

11) для напоїв із вмістом спирту етилового понад 1,2 відсотка об'ємних одиниць - фактичний вміст спирту у напої (крім продукції за кодом 2204 згідно з УКТ ЗЕД)

 

 

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Маса порції -250 г

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2025
uCoz