1 |
назва харчового продукту |
РИС «ПАЕЛЬЯ» |
||||||||||||
2 |
перелік інгредієнтів |
Куряче філе, цибуля ріпчаста, олія рафінована, морква, крупа рисова, куркума, сіль харчова, вода питна |
||||||||||||
3 |
речовини та харчові продукти, які спричиняють алергічні реакції або непероносимість |
|
||||||||||||
4 |
кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом |
Куряче філе – 30 цибуля ріпчаста -21 олія рафінована – 3 морква - 15 крупа рисова – 45,0 куркума – 0,9 сіль харчова – 0,8 вода питна - 105 |
||||||||||||
5 |
кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання |
150 г |
||||||||||||
6 |
мінімальний термін придатності або дата "вжити до" |
2 години з моменту приготування |
||||||||||||
7 |
будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби) |
Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 75 °C |
||||||||||||
8 |
найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера |
Чернівська філія |
||||||||||||
9 |
інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту |
Температура подачі +75 °C |
||||||||||||
10 |
інформація про поживну цінність харчового продукту |
Маса порції – 150 г
|
Вимога законодавства, пункти ст.6 |
Інформація про страву |
назва харчового продукту
|
Щі зі сметаною кип’яченою |
перелік інгредієнтів
|
Вода питна, капуста, картопля ,морква, цибуля ріпчаста, олія рослинна, лавровий лист, сметана (вершки), томатне пюре(томати свіжі, сіль вода),цукор білий, сіль харчова, перець чорний |
речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість
|
вершки |
кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом |
|
кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання
|
250 гр. |
мінімальний термін придатності або дата "вжити до"
|
Не більше 120 хвилин з моменту приготування |
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)
|
Продукт після приготування зберігається на плиті з температурою не нижче 63 градуси |
найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера
|
Чернівська філія |
9) країна походження або місце походження - у випадках, передбачених статтею 20 цього Закону
|
|
10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту
|
|
11) для напоїв із вмістом спирту етилового понад 1,2 відсотка об'ємних одиниць - фактичний вміст спирту у напої (крім продукції за кодом 2204 згідно з УКТ ЗЕД)
|
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту
|
Маса порції -250 г |