|
Котлета м’ясна |
|
|
Яловичина, хліб білий, яйця, лук ріпчатий, вода питна, сіль харчова, перець чорний молотий, мука пшенична |
|
|
яйця |
|
|
|
|
|
Порція – 75грам |
|
|
Не більше 180хв з моменту приготування |
|
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)
|
Продукт після приготування зберігається на плиті з температурою не нижче 63 градуси |
|
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера
|
Чернівська філія |
|
9) країна походження або місце походження - у випадках, передбачених статтею 20 цього Закону
|
|
|
10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту
|
Температура подачі не нижче +65)С |
|
11) для напоїв із вмістом спирту етилового понад 1,2 відсотка об'ємних одиниць - фактичний вміст спирту у напої (крім продукції за кодом 2204 згідно з УКТ ЗЕД)
|
|
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту |
Маса порції -75 г |
|
Білки |
12,2г |
|
Жири |
10,9г |
|
З них: насичені |
|
|
Вуглеводи |
12,9г |
|
З них: цукри |
|
|
Сіль |
|
|
Енергетична цінність |
360ккал |
|
|
|
Вимога законодавства, пункти ст.6 |
Інформація про страву |
|
|
Запіканка з ізюмом та сметаною кіпʹяченою |
|
|
Сир кисломолочний, яйця, цукор, сіль, ізюм, манна крупа |
|
|
Яйця |
|
|
|
|
|
Порція – 100грам |
|
|
Не більше 180хв з моменту приготування |
|
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)
|
Продукт після приготування зберігається на плиті з температурою не нижче 63 градуси |
|
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера
|
Чернівська філія |
|
9) країна походження або місце походження - у випадках, передбачених статтею 20 цього Закону
|
|
|
10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту
|
|
|
11) для напоїв із вмістом спирту етилового понад 1,2 відсотка об'ємних одиниць - фактичний вміст спирту у напої (крім продукції за кодом 2204 згідно з УКТ ЗЕД)
|
|
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту |
Маса порції -100 г |
|
Білки |
17,6г |
|
Жири |
16,4г |
|
З них: насичені |
|
|
Вуглеводи |
27,5г |
|
З них: цукри |
|
|
Сіль |
|
|
Енергетична цінність |
332ккал |
|
|
|