П`ятниця, 2025-06-13, 23:06:22
Комунальний заклад  Шалигинської селищної ради "Чернівський заклад загальної середньої освіти I-II ступенів" Шосткинського району Сумської області
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

назва харчового продукту

 

Картопляне пюре

перелік інгредієнтів

 

Картопля ,вершкове масло, сіль кухонна

речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції  або непереносимість

 

Вершкове масло

кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом

 

кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання

 

100 гр.

мінімальний термін придатності або дата "вжити до"

 

Не більше 120  хвилин з моменту приготування

       7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)

 

Продукт після приготування зберігається на плиті з температурою не нижче 63 градуси

найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера

 

Чернівська філія

9) країна походження або місце походження - у випадках, передбачених статтею 20 цього Закону

 

 

10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту

 

 

11) для напоїв із вмістом спирту етилового понад 1,2 відсотка об'ємних одиниць - фактичний вміст спирту у напої (крім продукції за кодом 2204 згідно з УКТ ЗЕД)

 

 

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту

Маса порції -100 г

Білки

2,2

Жири

3,7

З них: насичені

 

Вуглеводи

15,5

З них: цукри

 

Сіль

1

Енергетична цінність

104

 

 

 

 

Вимога законодавства, пункти ст.6

Інформація про страву

назва харчового продукту

 

Риба смажена

перелік інгредієнтів

 

Риба с/м, олія рафінована, борошно пшеничне, сіль

речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції  або непереносимість

 

 

кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом

 

кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання

 

75 гр.

мінімальний термін придатності або дата "вжити до"

 

Не більше 120  хвилин з моменту приготування

       7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)

 

Продукт після приготування зберігається на плиті з температурою не нижче 63 градуси

найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера

 

Чернівська філія

9) країна походження або місце походження - у випадках, передбачених статтею 20 цього Закону

 

 

10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту

 

 

11) для напоїв із вмістом спирту етилового понад 1,2 відсотка об'ємних одиниць - фактичний вміст спирту у напої (крім продукції за кодом 2204 згідно з УКТ ЗЕД)

 

 

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту

Маса порції -75 г

Білки

14,6

Жири

11,0

З них: насичені

 

Вуглеводи

3,5

З них: цукри

 

Сіль

1

Енергетична цінність

231

 

 

 

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2025
uCoz