П`ятниця, 2025-06-13, 22:08:02
Комунальний заклад  Шалигинської селищної ради "Чернівський заклад загальної середньої освіти I-II ступенів" Шосткинського району Сумської області
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вимоги законодавства пункти статті 6

Інформація про страву

1

назва харчового продукту

СУП З КРУПОЮ ПЕРЛОВОЮ ТА ТОМАТОМ

2

перелік інгредієнтів

 Крупа: рисова або перлова , картопля свіжа, цибуля ріпчаста, томатне пюре,  масло вершкове, сушений орегано, ,вода питна, сіль йодована.

3

речовини та харчові  продукти, які спричиняють алергічні реакції або непероносимість

Масло вершкове (МП, Л), крупа: рисова або перлова )

4

кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом

Крупа: рисова або перлова       - 20,0 г

Картопля свіжа                            - 10,0 г

Цибуля ріпчаста                          - 10, 0 г

Томатна  пюре                            – 7,5 г

Масло вершкове                         - 5,0 г

Сіль  харчова                               - 1,5 г

Сушений орегано                       -0,8 г

Вода питна                                   -  250,0 г

 

5

кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання

250 г

6

мінімальний термін придатності або дата "вжити до"

2 години  з моменту приготування

7

будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)

Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 75 °C

8

найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера

Чернівська філія

9

інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту

Температура подачі +75 °C

10

інформація про поживну цінність харчового продукту

Маса порції – 250 г

Суп з рисовою крупою та томатом

Білки

1,8

Жири

4,2

Вуглеводи

16,8

Енергетична цінність

113,0

Суп з перловою крупою та томатом

Білки

3,0

Жири

6,0

Вуглеводи

15,25

Енергетична цінність

127,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вимоги законодавства пункти статті 6

Інформація про страву

1

назва харчового продукту

КУРКА З ПАПРИКОЮ

2

перелік інгредієнтів

Філе куряче, паприка мелена, олія соняшникова рафінована, перець чорний мелений, сіль харчова, олія соняшникова рафінована для змащення деко

3

речовини та харчові  продукти, які спричиняють алергічні реакції або непероносимість

 

4

кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом

Філе куряче – 93,8

 паприка мелена – 0,2

 олія соняшникова рафінована -4,5

  перець чорний мелений – 0,1

 сіль харчова – 2,0

 олія соняшникова рафінована для змащення деко – 3,0

5

кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання

75 г

6

мінімальний термін придатності або дата "вжити до"

2 години  з моменту приготування

7

будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)

Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 75 °C

8

найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера

Чернівська філія

9

інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту

Температура подачі +75 °C

10

інформація про поживну цінність харчового продукту

Маса порції – 75 г

Курка з паприкою

Білки

22,59

Жири

7,4

Вуглеводи

1,74

Енергетична цінність

163,87

 

 

 

 

 

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2025
uCoz