№ |
Вимоги законодавства пункти статті 6 |
Інформація про страву |
||||||||||||||||||||
1 |
назва харчового продукту |
СУП З КРУПОЮ ПЕРЛОВОЮ ТА ТОМАТОМ |
||||||||||||||||||||
2 |
перелік інгредієнтів |
Крупа: рисова або перлова , картопля свіжа, цибуля ріпчаста, томатне пюре, масло вершкове, сушений орегано, ,вода питна, сіль йодована. |
||||||||||||||||||||
3 |
речовини та харчові продукти, які спричиняють алергічні реакції або непероносимість |
Масло вершкове (МП, Л), крупа: рисова або перлова (Г) |
||||||||||||||||||||
4 |
кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом |
Крупа: рисова або перлова - 20,0 г Картопля свіжа - 10,0 г Цибуля ріпчаста - 10, 0 г Томатна пюре – 7,5 г Масло вершкове - 5,0 г Сіль харчова - 1,5 г Сушений орегано -0,8 г Вода питна - 250,0 г
|
||||||||||||||||||||
5 |
кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання |
250 г |
||||||||||||||||||||
6 |
мінімальний термін придатності або дата "вжити до" |
2 години з моменту приготування |
||||||||||||||||||||
7 |
будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби) |
Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 75 °C |
||||||||||||||||||||
8 |
найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера |
Чернівська філія |
||||||||||||||||||||
9 |
інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту |
Температура подачі +75 °C |
||||||||||||||||||||
10 |
інформація про поживну цінність харчового продукту |
Маса порції – 250 г
|
№ |
Вимоги законодавства пункти статті 6 |
Інформація про страву |
||||||||||||
1 |
назва харчового продукту |
КУРКА З ПАПРИКОЮ |
||||||||||||
2 |
перелік інгредієнтів |
Філе куряче, паприка мелена, олія соняшникова рафінована, перець чорний мелений, сіль харчова, олія соняшникова рафінована для змащення деко |
||||||||||||
3 |
речовини та харчові продукти, які спричиняють алергічні реакції або непероносимість |
|
||||||||||||
4 |
кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом |
Філе куряче – 93,8 паприка мелена – 0,2 олія соняшникова рафінована -4,5 перець чорний мелений – 0,1 сіль харчова – 2,0 олія соняшникова рафінована для змащення деко – 3,0 |
||||||||||||
5 |
кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання |
75 г |
||||||||||||
6 |
мінімальний термін придатності або дата "вжити до" |
2 години з моменту приготування |
||||||||||||
7 |
будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби) |
Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 75 °C |
||||||||||||
8 |
найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера |
Чернівська філія |
||||||||||||
9 |
інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту |
Температура подачі +75 °C |
||||||||||||
10 |
інформація про поживну цінність харчового продукту |
Маса порції – 75 г
|