П`ятниця, 2025-06-13, 21:35:54
Комунальний заклад  Шалигинської селищної ради "Чернівський заклад загальної середньої освіти I-II ступенів" Шосткинського району Сумської області
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вимоги законодавства пункти статті 6

Інформація про страву

1

назва харчового продукту

ЧАХОБІЛІ З КУРКОЮ

2

перелік інгредієнтів

Куряче філе, олія рафінована, цибуля ріпчаста, часник сушений, томатне пюре 20%, борошно пшеничне 1г, петрушка сучена, хмелі-сунелі, сіль харчова, вода

3

речовини та харчові  продукти, які спричиняють алергічні реакції або непероносимість

Борошно пшеничне цільнозернове (Г)

4

кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом

Куряче філе- 43,5

 олія рафінована – 4,5

 цибуля ріпчаста – 37,8

 часник сушений – 0,2

 томатне пюре 20% - 8,4

 борошно пшеничне 1г – 0,6

 петрушка сучена 0,4

 хмелі-сунелі 0,2

 сіль харчова 0,3

 вода – 7,5

5

кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання

75 г

6

мінімальний термін придатності або дата "вжити до"

2 години  з моменту приготування

7

будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)

Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 75 °C

8

найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера

Чернівська філія

9

інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту

Температура подачі +75 °C

10

інформація про поживну цінність харчового продукту

Маса порції – 75 г

Балоньєзе

Білки

9,21

Жири

11,73

Вуглеводи

5,73

Енергетична цінність

164,10

 

 

 

 

Вимоги законодавства пункти статті 6

Інформація про страву

1

назва харчового продукту

КЕБАБ З СИРОМ

2

перелік інгредієнтів

Куряче філе (котлетне мясо), яйця, хмелі-сунелі, сіль харчова, сир кисломолочний, часник сушений

3

речовини та харчові  продукти, які спричиняють алергічні реакції або непероносимість

Яйця

4

кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом

Куряче філе (котлетне мясо) – 82,2

 Яйця – 6,0

 хмелі-сунелі – 0,3

 сіль харчова – 1,5

 сир кисломолочний – 6,0

 часник сушений- 0,3

5

кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання

75 г

6

мінімальний термін придатності або дата "вжити до"

2 години  з моменту приготування

7

будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)

Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 75 °C

8

найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера

Чернівська філія

9

інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту

Температура подачі +75 °C

10

інформація про поживну цінність харчового продукту

Маса порції – 75 г

Балоньєзе

Білки

17,37

Жири

13,88

Вуглеводи

0,24

Енергетична цінність

195,38

 

 

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2025
uCoz