№ |
Вимоги законодавства пункти статті 6 |
Інформація про страву |
||||||||||||
1 |
назва харчового продукту |
ЧАХОБІЛІ З КУРКОЮ |
||||||||||||
2 |
перелік інгредієнтів |
Куряче філе, олія рафінована, цибуля ріпчаста, часник сушений, томатне пюре 20%, борошно пшеничне 1г, петрушка сучена, хмелі-сунелі, сіль харчова, вода |
||||||||||||
3 |
речовини та харчові продукти, які спричиняють алергічні реакції або непероносимість |
Борошно пшеничне цільнозернове (Г) |
||||||||||||
4 |
кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом |
Куряче філе- 43,5 олія рафінована – 4,5 цибуля ріпчаста – 37,8 часник сушений – 0,2 томатне пюре 20% - 8,4 борошно пшеничне 1г – 0,6 петрушка сучена 0,4 хмелі-сунелі 0,2 сіль харчова 0,3 вода – 7,5 |
||||||||||||
5 |
кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання |
75 г |
||||||||||||
6 |
мінімальний термін придатності або дата "вжити до" |
2 години з моменту приготування |
||||||||||||
7 |
будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби) |
Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 75 °C |
||||||||||||
8 |
найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера |
Чернівська філія |
||||||||||||
9 |
інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту |
Температура подачі +75 °C |
||||||||||||
10 |
інформація про поживну цінність харчового продукту |
Маса порції – 75 г
|
№ |
Вимоги законодавства пункти статті 6 |
Інформація про страву |
||||||||||||
1 |
назва харчового продукту |
КЕБАБ З СИРОМ |
||||||||||||
2 |
перелік інгредієнтів |
Куряче філе (котлетне мясо), яйця, хмелі-сунелі, сіль харчова, сир кисломолочний, часник сушений |
||||||||||||
3 |
речовини та харчові продукти, які спричиняють алергічні реакції або непероносимість |
Яйця |
||||||||||||
4 |
кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом |
Куряче філе (котлетне мясо) – 82,2 Яйця – 6,0 хмелі-сунелі – 0,3 сіль харчова – 1,5 сир кисломолочний – 6,0 часник сушений- 0,3 |
||||||||||||
5 |
кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання |
75 г |
||||||||||||
6 |
мінімальний термін придатності або дата "вжити до" |
2 години з моменту приготування |
||||||||||||
7 |
будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби) |
Продукт після приготування зберігається на роздаточній плиті при температурі не нижче 75 °C |
||||||||||||
8 |
найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів – найменування та місцезнаходження імпортера |
Чернівська філія |
||||||||||||
9 |
інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту |
Температура подачі +75 °C |
||||||||||||
10 |
інформація про поживну цінність харчового продукту |
Маса порції – 75 г
|