Вимога законодавства, пункти ст.6 |
Інформація про страву |
|
1)назва харчового продукту
|
Сирники зі сметаною кип’яченою |
|
2)перелік інгредієнтів
|
Сир кисломолочний, яйця, борошно пшеничне , олія рослинна, сметана(вершки),цукор, сіль харчова |
|
3)речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість
|
Вершки, яйця |
|
4)кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом |
|
|
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання
|
100/20 гр. |
|
6)мінімальний термін придатності або дата "вжити до"
|
Не більше 120 хвилин з моменту приготування |
|
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)
|
Продукт після приготування зберігається на плиті з температурою не нижче 63 градуси |
|
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера
|
Чернівська філія |
|
9) країна походження або місце походження - у випадках, передбачених статтею 20 цього Закону
|
|
|
10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту
|
|
|
11) для напоїв із вмістом спирту етилового понад 1,2 відсотка об'ємних одиниць - фактичний вміст спирту у напої (крім продукції за кодом 2204 згідно з УКТ ЗЕД)
|
|
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту |
Маса порції -100 г |
|
Білки |
17,2 |
|
Жири |
14,6 |
|
З них: насичені |
|
|
Вуглеводи |
20,6 |
|
З них: цукри |
|
|
Сіль |
1 |
|
Енергетична цінність |
286 |
|
|
|
|
Вимога законодавства, пункти ст.6 |
Інформація про страву |
|||
1)назва харчового продукту
|
Какао |
|
|||
2)перелік інгредієнтів
|
Какао-порошок, молоко, вода, цукор |
|
|||
3)речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість
|
молоко |
|
|||
4)кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом |
|
|
|||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання
|
|
|
|||
6)мінімальний термін придатності або дата "вжити до"
|
Не більше 120 хвилин з моменту приготування |
|
|||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)
|
Продукт після приготування зберігається на плиті з температурою не нижче 63 градуси |
|
|||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера
|
Чернівська філія |
|
|||
9) країна походження або місце походження - у випадках, передбачених статтею 20 цього Закону
|
|
|
|||
10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту
|
|
|
|||
11) для напоїв із вмістом спирту етилового понад 1,2 відсотка об'ємних одиниць - фактичний вміст спирту у напої (крім продукції за кодом 2204 згідно з УКТ ЗЕД)
|
|
|
|||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту |
Маса порції -200 г |
|
|||
Білки |
17,2 |
|
|||
Жири |
14,6 |
|
|||
З них: насичені |
|
|
|||
Вуглеводи |
20,6 |
|
|||
З них: цукри |
2 |
|
|||
Сіль |
1 |
|
|||
Енергетична цінність |
286 |
|
|||
|
|
|
|||