П`ятниця, 2025-06-13, 21:25:41
Комунальний заклад  Шалигинської селищної ради "Чернівський заклад загальної середньої освіти I-II ступенів" Шосткинського району Сумської області
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вимога законодавства, пункти ст.6

Інформація про страву

1)назва харчового продукту

 

Сирники  зі сметаною кип’яченою

2)перелік інгредієнтів

 

Сир кисломолочний, яйця, борошно пшеничне , олія рослинна, сметана(вершки),цукор, сіль харчова

3)речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції  або непереносимість

 

Вершки, яйця

4)кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання

 

100/20 гр.

6)мінімальний термін придатності або дата "вжити до"

 

Не більше 120  хвилин з моменту приготування

       7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)

 

Продукт після приготування зберігається на плиті з температурою не нижче 63 градуси

8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера

 

Чернівська філія

9) країна походження або місце походження - у випадках, передбачених статтею 20 цього Закону

 

 

10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту

 

 

11) для напоїв із вмістом спирту етилового понад 1,2 відсотка об'ємних одиниць - фактичний вміст спирту у напої (крім продукції за кодом 2204 згідно з УКТ ЗЕД)

 

 

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту

Маса порції -100 г

Білки

17,2

Жири

14,6

З них: насичені

 

Вуглеводи

20,6

З них: цукри

 

Сіль

1

Енергетична цінність

286

 

 

 

 

 

Вимога законодавства, пункти ст.6

Інформація про страву

1)назва харчового продукту

 

Какао

 

2)перелік інгредієнтів

 

Какао-порошок, молоко, вода, цукор

 

3)речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції  або непереносимість

 

молоко

 

4)кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом

 

 

5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання

 

  1. гр.

 

6)мінімальний термін придатності або дата "вжити до"

 

Не більше 120  хвилин з моменту приготування

 

       7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)

 

Продукт після приготування зберігається на плиті з температурою не нижче 63 градуси

 

8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера

 

Чернівська філія

 

9) країна походження або місце походження - у випадках, передбачених статтею 20 цього Закону

 

 

 

10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту

 

 

 

11) для напоїв із вмістом спирту етилового понад 1,2 відсотка об'ємних одиниць - фактичний вміст спирту у напої (крім продукції за кодом 2204 згідно з УКТ ЗЕД)

 

 

 

 

12) інформація про поживну цінність харчового продукту

Маса порції -200 г

 

Білки

17,2

 

Жири

14,6

 

З них: насичені

 

 

Вуглеводи

20,6

 

З них: цукри

2

 

Сіль

1

 

Енергетична цінність

286

 

 

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2025
uCoz