|
Оладки зі згущеним молоком |
|
|
Борошно пшеничне, дріжжі, олія соняшникова рафінована, сіль, цукор. |
|
|
|
|
|
|
|
|
120 |
|
|
Не більше 120 хвилин з моменту приготування |
|
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)
|
Продукт після приготування зберігається на плиті з температурою не нижче 63 градуси |
|
|
Чернівська філія |
|
9) країна походження або місце походження - у випадках, передбачених статтею 20 цього Закону
|
|
|
10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту
|
|
|
11) для напоїв із вмістом спирту етилового понад 1,2 відсотка об'ємних одиниць - фактичний вміст спирту у напої (крім продукції за кодом 2204 згідно з УКТ ЗЕД)
|
|
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту |
Маса порції -120 г |
|
Білки |
12 |
|
Жири |
17,8 |
|
З них: насичені |
|
|
Вуглеводи |
85,5 |
|
З них: цукри |
|
|
Сіль |
1 |
|
Енергетична цінність |
484 |
|
|
|
Вимога законодавства, пункти ст.6 |
Інформація про страву |
|
|
Курка тушкована |
|
|
Куряче стегно, сіль харчова, олія соняшникова рафінована, морква, цибуля ріпчаста |
|
|
|
|
|
|
|
|
120 |
|
|
Не більше 120 хвилин з моменту приготування |
|
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)
|
Продукт після приготування зберігається на плиті з температурою не нижче 63 градуси |
|
|
Чернівська філія |
|
9) країна походження або місце походження - у випадках, передбачених статтею 20 цього Закону
|
|
|
10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту
|
|
|
11) для напоїв із вмістом спирту етилового понад 1,2 відсотка об'ємних одиниць - фактичний вміст спирту у напої (крім продукції за кодом 2204 згідно з УКТ ЗЕД)
|
|
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту |
Маса порції -120 г |
|
Білки |
12,2 |
|
Жири |
7,7 |
|
З них: насичені |
|
|
Вуглеводи |
1,5 |
|
З них: цукри |
|
|
Сіль |
1 |
|
Енергетична цінність |
260 |
|
|
|