1)назва харчового продукту
|
Салат з буряка |
|
2)перелік інгредієнтів
|
Буряк столовий, олія соняшникова рафінована, сіль харчова |
|
3)речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість
|
- |
|
4)кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом |
|
|
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання
|
100гр. |
|
6)мінімальний термін придатності або дата "вжити до"
|
Не більше 30 хвилин з моменту приготування |
|
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)
|
Видається порційно одразу після приготування |
|
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера
|
Чернівська філія |
|
9) країна походження або місце походження - у випадках, передбачених статтею 20 цього Закону
|
|
|
10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту
|
|
|
11) для напоїв із вмістом спирту етилового понад 1,2 відсотка об'ємних одиниць - фактичний вміст спирту у напої (крім продукції за кодом 2204 згідно з УКТ ЗЕД)
|
|
|
12) інформація про поживну цінність харчового продукту |
Маса порції -100 г |
|
Білки |
5,6 |
|
Жири |
2 |
|
З них: насичені |
- |
|
Вуглеводи |
9,2 |
|
З них: цукри |
- |
|
Сіль |
1 |
|
Енергетична цінність |
62 |
|
|
|
|
Вимога законодавства, пункти ст.6 |
Інформація про страву |
|||
1)назва харчового продукту
|
Каша перлова |
|
|||
2)перелік інгредієнтів
|
Крупа перлова, масло вершкове сіль, вода питна |
|
|||
3)речовин та харчових продуктів, які спричиняють алергічні реакції або непереносимість
|
- |
|
|||
4)кількість певних інгредієнтів або категорій інгредієнтів у випадках, передбачених цим Законом |
|
|
|||
5)кількість харчового продукту в установлених одиницях вимірювання
|
100гр. |
|
|||
6)мінімальний термін придатності або дата "вжити до"
|
Не більше 120 хвилин з моменту приготування |
|
|||
7) будь-які особливі умови зберігання та/або умови використання (за потреби)
|
Продукт після приготування зберігається на плиті з температурою не нижче 63 градуси |
|
|||
8)найменування та місцезнаходження оператора ринку харчових продуктів, відповідального за інформацію про харчовий продукт, а для імпортованих харчових продуктів - найменування та місцезнаходження імпортера
|
Чернівська філія |
|
|||
9) країна походження або місце походження - у випадках, передбачених статтею 20 цього Закону
|
|
|
|||
10) інструкції з використання - у разі якщо відсутність таких інструкцій ускладнює належне використання харчового продукту
|
|
|
|||
11) для напоїв із вмістом спирту етилового понад 1,2 відсотка об'ємних одиниць - фактичний вміст спирту у напої (крім продукції за кодом 2204 згідно з УКТ ЗЕД)
|
|
|
|||
12) інформація про поживну цінність харчового продукту |
Маса порції -100 г |
|
|||
Білки |
3 |
|
|||
Жири |
0,06 |
|
|||
З них: насичені |
- |
|
|||
Вуглеводи |
5,8 |
|
|||
З них: цукри |
- |
|
|||
Сіль |
1 |
|
|||
Енергетична цінність |
156 |
|
|||
|
|
|
|||